AVÍS LEGAL I CONDICIONS D’ÚS

 

Publicat: 02 novembre 2021

 

1. AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), t’informem de les dades que identifiquen al titular de la web:

Nom: ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DEL CENTRE HISTORICO DE VALÈNCIA

NIF: G96205695

Contacte: Carrer Zurradores, 2, València, 46004 Espanya

Email: info@centrohistorico.com

Xarxes:

Facebook: https://www.facebook.com/ComerciosCentroValencia/

Twitter: https://twitter.com/vlcshopping?lang=es

Instagram: https://www.instagram.com/comercioscentrovalencia/?hl=es

Youtube: https://www.youtube.com/user/ShoppingVLC

Dades inscripció Associació: Inscrita en l’Oficina Pública de Dipòsit d’Estatuts de les Organitzacions Sindicals i Empreariales de la porvincia de València. Número de dipòsit 46/1017, 13 de febrer de 2004

 

2. ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D’ÚS

El present Avís Legal, així com la Política de privacitat, la de cookies o qualsevol altre text legal que publiquem a aquest efecte regeixen l’accés i ús de la web per part teva en usar-la. El fet d’usar la web suposa que has llegit i acceptes aquesta informació legal.

 

3. CONTINGUT DE LA WEB

El lloc web allotjat sota el nom de domini bonoreactivacentrehistoric.com constitueix una web que ofereix informació sobre la campanya BONO REACTIVA CENTRI HISTÓRIC, duta a terme per l’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DEL CENTRE HISTÒRIC DE VALÈNCIA, i a més ofereix la possibilitat de gestionar l’adhesió d’establiments i obtenció dels bons.

 

4. ÚS DE LA WEB

En usar la web et compromets a fer un ús correcte i legal del contingut i dels recursos accessibles des d’aquesta web, respectant sempre als altres usuaris/as.

En usar la web renúncies a utilitzar qualsevol recurs o informació continguda en aquest web amb finalitats il·lícits, il·legals o contraris a la bona fe i a l’ordre públic, així com qualsevol mitjà que pugui danyar, inutilitzar o impedir l’ús normal dels recursos i informacions continguts en la web, o els sistemes d’informació, documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic de l’ASSOCIACIÓ o de qualsevol altre usuari de la web. Si incomplissis qualsevol d’aquestes obligacions, hauràs de respondre de tots els danys i perjudicis que causis.

L’ASSOCIACIÓ es reserva el dret de deixar de prestar el servei en qualsevol moment. El manteniment de la pàgina web no constitueix una obligació legal ni contractual envers els usuaris d’aquesta.

 

5. CCONTINGUTS I SERVEIS ENLLAÇATS A TRAVÉS DE LA WEB

ls enllaços o links que conté aquesta web poden conduir-te a altres webs gestionades per tercers, sobre les quals  L’ASSOCIACIÓ no té cap responsabilitat, per això no respon ni de l’estat ni dels continguts d’aquestes webs ni tampoc implica que els recomani o que aprovi els seus continguts.

En tot cas, l’accés a aquestes web suposa que has de sotmetre’t a les seves pròpies polítiques legals, sense que existeixi responsabilitat per part de l’ASSOCIACIÓ.

 

6. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els materials i informació de la web de l’ASSOCIACIÓ estan sotmesos a la normativa vigent sobre Propietat Intel·lectual i/o Industrial.

L’ASSOCIACIÓ és titular dels drets de propietat industrial i intel·lectual de la web, així com dels continguts que alberga.

Per tant, no es permet l’ús dels continguts de la web sense l’autorització expressa i per escrit de l’ASSOCIACIÓ . Qualsevol ús de la web o dels seus continguts haurà de tenir una finalitat particular.

Els elements, com a logotips o imatges que apareguin en la web, aliens a l’ASSOCIACIÓ pertanyen als seus respectius propietaris pel que seran aquests els responsables de qualsevol possible disputa que pogués sorgir respecte a ells.

Si tens algun dubte respecte a la propietat de qualsevol dels continguts o serveis que s’ofereixen a través de la web, no dubtis a contactar amb L’ASSOCIACIÓ per a poder ajudar-te.

 

7. EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT

L’ASSOCIACIÓ vetllarà, en la mesura dels seus propis recursos tècnics i humans pel correcte funcionament de la web, així com perquè el seu contingut sigui correcte i veraç.

No obstant això, L’ASSOCIACIÓ no pot garantir l’absència de virus o altres elements lesius, introduïts per tercers, que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els teus fitxers quan visites la web.

L’ASSOCIACIÓ no es fa responsable de:

  1. Els danys derivats del mal ús d’aquesta web ni de qualsevol acció realitzada sobre la base de la informació que apareix en la web.
  2. Els errors o omissions que poguessin aparèixer en els continguts de la web.
  3. Les pèrdues o danys causats en el programari i equips informàtics dels usuaris o de tercers per l’incompliment d’aquestes condicions d’ús per part la teva part, o per fallades o desconnexions en les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei de la web abans o durant la prestació d’aquest.

Et correspon, com a usuari, disposar de les eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius.

 

8. ACTUALITZACIÓ D’AQUESTES CONDICION

L’ASSOCIACIÓ t’informa que aquestes condicions d’ús, la resta de textos legals i en general, qualsevol element que forma part del disseny i configuració de la web, podrà ser modificat canviant d’aquesta manera, la data d’actualització que apareix en l’encapçalat de la informació legal.

Els nous efectes que produeixi la modificació es posaran en marxa una vegada publicada en la web, per això és important que acceptis la vinculació a les condicions aplicables a la web a cada moment

 

9. LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ APLICABLE

Aquestes condicions d’ús es regiran i interpretaran conforme a la legislació espanyola i qualsevol disputa relacionada amb la web de L’ASSOCIACIÓ es tramitarà davant la jurisdicció espanyola.